Amazon Blog DayOne Quiz Answers – Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Amazon Quiz is a great way to increase your knowledge and at the same time rewards you with exciting prizes. A new quiz is live now which is called as Amazon Blog DayOne Quiz. This quiz gives you an opportunity to win Rs.15,000 as amazon pay balance. To win this quiz, you just have to give the correct Amazon Blog DayOne Quiz Answers and stand a chance to be the lucky winner.

If you are wondering how to give the correct answer to these questions then you don’t need to worry about since we are here to help you. We have updated the Amazon Blog DayOne Quiz Answers for your easy reference. Just bookmark us and you will get answers of all amazon quiz contests.

amazon blog dayone quiz answers

Steps To Win Amazon Blog DayOne Quiz

  • This contest is available only on Amazon App. If you do not have amazon app installed on your mobile then download it from PlayStore.
  • Open the amazon app and sign in.
  • Search Amazon Quiz or tap on FunZone and go to Amazon Blog DayOne Quiz.
  • There you will see a banner of this quiz, tap on it. To claim your prize answers the Amazon Blog DayOne Quiz question correctly.
  • There will be a total of 5 questions only.
  • Visit QuizMantra to get the correct answer for the question and you will be eligible for winning the prize.

Amazon Blog DayOne Quiz Details

Today’s PrizeRs.10,000 Amazon Pay Balance
Quiz Time12:00 a.m. (IST) to 11:59 p.m. (IST)
Quiz Date05 June 2020 to 15 June 2020
Winners List will be Declared on 30 Jun 2020

Amazon Blog DayOne Quiz Answers

Q1. Amazon India has launched electric vehicles (EVs) in its delivery fleet in Jan 2020. How many EVs have we committed by 2025?

Answer : 10,000

Q2. Amazon has replaced all plastic dunnage across the fulfillment network with 100% recyclable

Answer : Paper

Q3. Amazon will soon eliminate all single use plastic used for packaging from our Fulfilment Centers by _

Answer : June 2020

Q4. All packaging material used by Amazon India in the form of corrugate boxes and paper dunnage is:

Answer : Biodegradable

Q5. Towards its goal of clean energy to run operations, Amazon India uses _ in 8 Fulfilment Centers and 2 Sortation Centers.

Answer : Rooftop Solar Panels

Q6. To promote sustainable packaging solutions, Amazon launched packaging-free shipping service in 2019. To how many cities in India have we expanded this service so far?

Answer : 100+ Cities


Other Quiz to Play


Amazon Blog DayOne Old Quiz Answers

Q1. Amazon has sellers in places like Idukki in Kerala, Anugul in Orissa and Rajpipla in Gujarat, to name a few. What percentage of our sellers are from Tier II and below cities?

Answer : Over 50%

Q2. Our Handloom and Handicraft store, showcasing selection from weavers and artisans across the length and breadth of India is called _.

Answer : Amazon Karigar

Q3. Over _______ retailers and MSMEs sell their products on Amazon India.

Answer : 6 Lakhs

Q4. What is the name of our global program that offers differentiated products from startups and emerging brands?

Answer : Amazon Launchpad

Q5. How many products can one find on Amazon India?

Answer : More Than Million Products


Terms and Conditions :

  1. This Contest will commence on 05 June 2020 from 00:00:01 a.m. (IST) to 15 June 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 6 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 10 participants will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Rs. 10,000 Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Leave a Comment

Subscribe For Latest Updates

Signup for our newsletter and get notified when we publish new articles for free!